Salsa tartufata de la Il Tartufo di Paolo este facuta din ciuperci, masline, capere, ansoa si trufe de vara. Ideal pentru mancaruri cu carne sau ca sos pesto pentru paste.
Ingrediente: ciuperci (champignon), ulei de masline extra virgin, trufe de vara (10%), masline negre (masline, apa, sare, gluconat de feros), capere, hribi, ansoa, ierburi aromatice, sare, arome. Nu contine coloranti sau conservanti.
Conditii de pastrare: La rece, in frigider. Dupa deschidere se acopera cu ulei de masline si se consuma in 15 zile.
Valori nutritionale medii la 100 g: | |
---|---|
Energie | 1317 Kj / 314 Kcal |
Grasimi din care acizi grasi saturati |
33.2 g 5.2 g |
Glucide din care zaharuri |
5.2 g 0.13 g |
Fibre | 4.8 g |
Proteine | 2.7 g |
Sare | 1.17 g |