Porchetta Ducale


Greutate/buc.: cca. 7 kg
Producător: Prosciuttificio San Michele s.r.l., Italia
Cod produs: 2800322000000
Disponibilitate: in stoc
Livrare: numai in Cluj-Napoca

95.00 LEI/100g

Materia prima folosita la obtinerea porchettei este rezultatul unei selecții atente a (carcasei) spatelui de porc cu coapse integrate, lucrate in totalitate cu tehnici manuale si traditionale care implica legarea manuala si o usoara asezonare cu plante aromatice naturale. Este gatita in abur, iar spre finalul procesului se introduce la cuptor pentru a spori calitatea excelenta a carnii si a ingredientelor și pentru a-i da aroma delicată caracteristică.

Spre deosebire de prochetta produsa industrial, aceasta se face din purcei tineri ce cântaresc de cel mult 30 kg. Aceasta inseamnă ca porchetta gătită cântarește cel mult 15 kg. Dar particularitatea sa este condimentarea cu foarte diverse condimente, putina sare si piper, fara conservanti, ramânând atât de dulce.

Coacerea se face încet, într-un cuptor cu temperatură scăzută (max 130 °C), lăsând parfumul si aroma intacte, porchetta căpătând o culoare frumoasa caramel.

Ideal a fi servita rece sau caldă, la bufet, prânzuri, recepiii, nunti, aspectul ei pitoresc avand un efect remarcabil.

Poate fi servita ca al doilea fel, taiata felii si incalzita in cuptor (într-o folie de aluminiu), impreuna cu felii de lamaie si cartofi la cuptor. De asemenea poate fi servita taiata subtire cu adaugare de puțin piper, între două felii de pâine caldă de casă.

Toate ingredientele utilizate în procesare sunt strict selectate si nu contin: gluten, lapte si / sau lactoza, glutamat monosodic, alergeni, soia si porumb modificat genetic, adaos de polifosfati.

 

Ingrediente: carne de porc, sare, usturoi, piper, rozmarin, salvie, seminte de fenicul, amestec de condimente in proportie variabila, dextroza, zaharoză.

 

Temperatura de pastrare: 0 - +4°C

 

Valori nutritionale medii la 100 g:
Energie 838 Kj / 201 Kcal
Proteine 20.0 g
Glucide
  din care zaharuri
 1.0 g
1.0 g
Grasimi
  din care acizi grasi saturati
13.0 g
5.6 g
Sare 2.3 g